Yapılan denetimlere;Üsküdar,Ümraniye ve Kadıköy ilçelerindeki Kaymakamlarımız,Bel.Başkanları,Başk.Yardımcıları,İlçe Emniyet Müdürleri ve görevli kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle birlikte katılım sağladık...”SAĞLIK İÇİN,HEPİMİZ

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile;Ülkemizin tüm il,ilçe ve beldelerinde,covid 19(koronavirüs)salgınının yayılım hızını engelleme ve azaltmaya dönük,halkımızın yoğun olarak birarada olduğu faaliyet alanlarından biri olan pazaryerlerimiz ile ilgili bugün yapılan denetimlere;Üsküdar,Ümraniye ve Kadıköy ilçelerindeki Kaymakamlarımız,Bel.Başkanları,Başk.Yardımcıları,İlçe Emniyet Müdürleri ve görevli kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle birlikte katılım sağladık...”SAĞLIK İÇİN,HEPİMİZ İÇİN”mottosuyla(parolasıyla),”Temizlik,maske,mesafe”kuralına riayet edilmesi konusunda pazarcı esnaflarımız ve alışverişte bulunan vatandaşlarımız birkez daha bilgilendirildi...Yapılan denetimlerde,kurallara riayet etme hassasiyetinin üst seviyede görülmesi,devletimizin yetkililerini ziyadesiyle memnun etti...PANDEMİ sürecinin başlangıcından bu zamana kadar gerekli özveriyi gösteren ve belirtilen kurallara uygun hareket ederek toplumsal sağlığı ön planda tutan esnaflarımıza sonsuz teşekkürler...