Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifler Genel Müdürlüğü tarafından pazarcı esnafımıza verilen hal kanunu,vergi kanunu ve iletişim konularında yapılan bilgilendirme amaçlı eğitim toplantısına katılım sağladık.

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifler Genel Müdürlüğü tarafından pazarcı esnafımıza verilen hal kanunu,vergi kanunu ve iletişim konularında yapılan bilgilendirme amaçlı eğitim toplantısının ilki İstanbul’da başarı ile tamamlanmıştır.Başta Genel Müdürümüz Sayın Necmettin Erkan olmak üzere Genel Müdür Yardımcısı Sayın Özgür Arzık’a Federasyon Başkanımız Sayın Ali Karaca ve yönetim kurulu üyelerine,Bizlere ev sahipliği yapan çok değerli İSTESOB Başkanım Sayın Faik Yılmaz’a toplantıya katılan Oda başkanlarımıza,pazarcı esnafımıza ve emeği geçen herkese teşekkür edderiz.