SUSURLUK BELEDİYESİ BAŞKANI HÜSEYİN HIZLIOĞLU YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE KAPALI PAZAR ALANI SORUNLARI HK. GÖRÜŞMELER SAĞLADIK

Susurluk Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Pazaryeri'nde yeni yerin mevcut kurulan Pazaryerindeki pazarcı esnaflarımızın yerleşimine yetersiz oluşu ve şehirden uzak bir noktada inşa edilmesinden dolayı da alışveriş yapacak olan halkın geliş-gidişini zorlayacak olması ve aynı zamanda esnafımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı da alınacak işgal harcının mevzuata uygun olarak düşük tutulması konusunda Susurluk Bel.Başk.Hüseyin Hızlıoğlu ve yönetimiyle uzun süren toplantı sonrasında;Pazar alanını büyüterek mevcut esnaftan hiç bir kimseyi mağdur etmeyeceğini,işgal bedellerini düşürerek esnafımızın zorlanmadan ödeyebileceği koşulları oluşturacaklarını belirttiler.Buna ilaveten 3 adet 10 m. uzunluğunda otobüsle ring sefer yaparak hem halkı,hem de pazarcı esnafını rahatlatacak ulaşım hizmetini aksatmadan hayata geçireceklerinin sözünü verdiler...Kendilerine pazardaki tüm ESNAFLARIMIZ ve Federasyonumuz adına teşekkürlerimizi iletiriz.