Odamızın İftar Yemeği

Pazarcılar Odası Ataşehir’de iftar verdi

Anadolu Yakası Pazarcılar ve Esnaf Odası Mehmet Emin Yarar başkanlığında yönetim kurulu, denetim kurulu, asil ve yedek üyeler, Ataşehir Develi Resteurant’ta bir araya geldi.

 
 

IMG_6301
Her yıl geleneksel hale dönüşen yaklaşık 60 kişinin katıldığı iftar gecesine Ataşehir’in yanısıra, Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye’den davetliler iştirak etti. Zengin menülü iftar öncesi konuşan Başkan Mehmet Emin Yarar, “Birliğimizin ve beraberliğimizin bütünleşmesine vesile olan Ramazan ayı feyiz ve bereketine nail olmaya çalışıyoruz.Ancak mutluluğumuz,Ramazan ayında müslümanlara haince yapılan saldırlar neticesinde burukluğa dönmüştür.Allah yardımcıları olsun.Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.İçimiz kanıyor.Elbette ilahi adalet yerini bulacaktır.Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor,mübarek kadir gecenizi tebrik ediyorum. Bayramda buluşmak dileği ile sizleri Allah’a emanet ediyorum ” dedi.
Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu’nun yanı sıra davete katılan STK temsilcileri de şöyle:
İSTESOP YÖNETİM Kurulu 3 BAŞKANI MESUT ŞENGÜN, İSTESOP YÖN.KURUL.ÜYESİ İSTANBUL DERİ SÜET KONFEKSİYON TERZİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODA Başkanı Aziz ŞENTÜRK, KADIKÖY Belediye Başkan Yardımcısı MUSTAFA ÇETİNKAYA, KADIKÖY ZABITA MÜDÜR ALİ YILDIRIM, ÜSKÜDAR ZABITA MÜDÜRÜ ALİ ÜLKESEN, ÜSKÜDAR BELEDİYESİ TEMiZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ ALİ ŞAHİNKAYA, ÜMRANİYE BELEDİYE ZABITA MÜDÜRÜ MURAT YEŞİLKAYA, ATAŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ DENİZ KUTLU, ATAŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRÜ GÜRSEL SARIMADEN VE ÇEŞİTLİ ODALARDAN BAŞKANLAR DA DAVETE İCABET ETTİ

 

IMG_6304

 

IMG_6226

 

IMG_6227

 

IMG_6239

 

IMG_6280

x

Anadolu Yakası Pazarcılar Odası