Odamızın her yıl geleneksel olarak İlçe Belediyelerinin yetkili görevlileri ve İstanbul’daki mesleğimizin temsilcilerine yönelik düzenlediği “İFTAR PROĞRAMI”nı mesleğimizin değerli mensupları katılarak Ramazan’ın bu güzel atmosferini birlikte geçirmemize vesile oldular.

Odamızın her yıl geleneksel olarak İlçe Belediyelerinin yetkili görevlileri ve İstanbul’daki mesleğimizin temsilcilerine yönelik düzenlediği “İFTAR PROĞRAMI”na Üsk.Belediyesi,Ümraniye Belediyesi,Ataşehir Belediyesi,Çekmeköy Belediyesi,Sancaktepe Belediyesi,Kadıköy Belediyesi’nin Başk.Yardımcıları,Zabıta Müdürleri,Zab.Md.Yardımcıları,Pazar Amirleri,Kartal Paz.Odası Başk.ve Yönetimi,Sultanbeyli Paz.Odası Başk. ve Yönetimi,İst.Mey.ve Seb.Odası Başk. ve mesleğimizin değerli mensupları katılarak Ramazan’ın bu güzel atmosferini birlikte geçirmemize vesile oldular.Tüm pazarcı esnaflarımız adına kendilerine teşekkürlerimizi iletiriz.