Ülkemizde (Covid 19)koronavirüs salgınının yayılım hızını azaltmaya ve kontrol altına almaya dönük tedbirler kapsamında;Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri,Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda,İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile bugün ilgili tüm kamu kurum temsilcileri ve görevli birimlerin katılımı ile sabah proğramımızda;Kadıköy Kaymakamı,Belediye Başkanı,Bel.Başk.Yard.,İlçe Emn.Md.Yard.,İlçe Sağlık Örgütü Tems.,İlçe Tarım Md.Yard.v.s görevlilerin iştirak etmesiyle belirtilen kuralların uygulanması konusunda Erenköy Semt Pazarı’mızda denetimimizi gerçekleştirdik.Pazarcı esnaflarımızın belirtilen kurallara uyumunun kamu hizmeti görmeleri ile birlikte halkımızın ve kendilerinin sağlığını da olumlu yönde etkilemesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu gösterircesine faaliyetini sürdürmesi denetimde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyadesiyle mutlu etti...PAZARCI ESNAFLARIMIZA BU SÜREÇTE GÖSTERDİKLERİ HASSAS FAALİYETLERİNDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI ARZ EDER,Kurallara uyum konusunda gevşemeden aynı disiplinle çalışma faaliyetlerini devam ettirmelerini rica ederim...