Çorlu Pazarcılar Odası ile Birlikte Marmara Ereğlisi Belediyesi kanuni müeyyidelere uygun hale getirilmesi hakkında görüşme sağladık.

Türkiye Sebzeciler,Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu olarak,Çorlu Pazarcılar Odası ile birlikte Marmara Ereğlisi Belediyesi'nin pazarcı esnaflarımızdan haksız ve kanuna uygun olmayan kararla tahsil etmeye çalıştığı ücretleri görüşmek üzere Bel.Yetkilileriyle biraraya geldik.Yapılan yanlış uygulamanın düzeltilerek Kanuni müeyyidelere uygun hale getirilmesini,düzeltilmemesi durumunda ESNAFLARIMIZIN haklarını hukuk yoluyla arayacağımızı ve konunun anbe an takipçisi olacağımızı belirttik.BİZLER PAZARCI AİLESİ OLARAK BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ BİR TOPLULUĞUYUZ.