BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ İLE 5957 SAYILI KANUN VE PAZAR YERLERİ YÖNETMELİĞİ HAKKINDA GÖRÜŞMELERİMİZİ SAĞLADIK.

Federasyon Başkan'ımız ve Burdur Oda Başkanımızla birlikte,Burdur'daki pazarcı esnaflarımız ile ilgili;Tahsis,tahsisin devri ve 5957 Sayılı Kanun ve"PAZARYERLERİ YÖNETMELİĞİ"nde belirtilen haklarının korunarak yasal hükümler içerisinde düzenlemeye tâbi tutulması gerektiği yönündeki taleplerimiz, doğrultusunda Burdur Bel.Başk.Ali Orkun Ercengiz Bey'le yaptığımız görüşmede;Belirtilen konularla ilgili belediye olarak kanunun öngördüğü şekilde gerekli çalışmaları yaparak,yasal çerçeveye oturtacağını ve kısa sürede sorunu çözmek için gerekeni yapacağını beyan etmiştir...Burdur'daki pazarcı ESNAFLARIMIZA hayırlı olur inşaallah.