aş sebze-meyvedeki KDV oranı ile ilgili birtakım temaslarda bulunduk.

Federasyon olarak,Ankara’da;Yaş sebze-meyvedeki KDV oranı ile ilgili birtakım temaslarda bulunarak,önce AK PARTİ MKYK Üyesi ve Gn.Başk.Yard.Sn.Öznur Çalık Hn.,akabinde Maliye ve Hazine Bakan Yardımcısı Sn.Nureddin Nebati Bey’e;Pazarci esnaflarımızın,yaş sebze-meyve alımlarında KDV oranı % 1 iken,satışta % 8 olarak uygulanan ve aradaki % 7’lik farkın fiyat artışlarına yansımasıyla pazarcı esnaflarımızı ve halkımızı mağdur ettiğini tüm detaylarıyla aktardık.Bedensel yapısı ve küçük sermayesiyle kamu hizmeti gören pazarcı esnaflarımızın üzerindeki bu vergi yükünün kaldırılmasına yönelik çözüm önerilerimiz ile ilgili dosyamızı kendilerine sunduk.Verimli geçen toplantımızın sonucunda kendileri,bizlere sunmuş olduğumuz dosya üzerinde çalışma yapacaklarını ve inşaallah talebimizin yerine getirilmesi ile ilgili gerekli düzenlemeyi yapma konusunda elinden gelen tüm desteği sunacaklarını ilettiler.Federasyon olarak;İlgi ve alakalarından dolayı tüm meslek mensuplarımız adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.