Ankara'daki Hal Derneği'nin düzenlediği Ank.B.Belediye Başk.Adayı Sn.Mehmet Özhaseki'nin de icabet ettiği kahvaltı proğramına Pazarcılar Federasyonu olarak katıldık.Hal YASASI ile ilgili kendisiyle yaptığımız görüşmenin akabinde TBMM'nde Cumhurbaşkanımızın başdanışmanına da konuyla ilgili bilgilendirmeden sonra dosyamızı sunduk.Öğleden sonra ise Fed.Başk.Ali Karaca,İst.Paz.Od.Başk.(Birlik Başk.Vk.)Mesut Şengün,Eskişehir Paz.Od.Başk.Mehmet Çiçek ve Kırıkkale Paz.Od.Başk.Orhan İba ile birlikte Ticaret Bakanlığı İç Tic.Gn.Md.Adnan Yankın Bey'le Hal Yasası üzerinde olumlu geçen uzun görüşmeden sonra Semt Pazarlarımız ve Pazarcı ESNAFLARIMIZIN mağduriyet yaşadığı kanuni düzenlemenin Yeni Hal Yasası'nda yaşanmaması için görüş alışverişinde bulunduk.Kendisine de dosyamızı sunduk.İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ederiz.