Ankara’da,Federasyon Toplantımızda;Salgının yayılımını azaltmaya yönelik,devletimizin pazaryerlerinin yanısıra,aynı kulvarda faaliyetini sürdüren marketleri de bu kısıtlamaya tabi tutarak kararlar alması yönünde;Fed.Başkanımız Ali Karaca öncülüğünde açıklamalarımızı yaptıktan sonra,Ticaret Bakanlığı’nda biz pazarcı esnafı başta olmak üzere;Esnaf teşkilatına desteğini hiçbir şekilde esirgemeyen Esnaf,Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Gn.Müdürümüz Sn.Necmettin Erkan’la da konu üzerinde görüş alışverişinde bulunduk.İlgi,alakalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi iletiriz...