İ.B.B.Başkanı Sn.Ekrem İmamoğlu Kadıköy Salıpazarı’nda taleplerimiz ve isteklerimiz doğrultusunda yaşadığımız sorunların çözümü için ekibi,Kadıköy Bel.Başk.Sn.Şerdil Dara Odabaşı ve İSYÖN A.Ş.’nin yetkilileriyle birlikte pazarımızda incelemelerde bulundu.Odamızı ziyaret ederek sorun ve taleplerimizi dinledikten sonra bu konuların rapor haline getirilmesi ve en yakın zamanda çözümü için yetkili birimlere gerekli talimatı vererek çalışmaların hızlandırılacağını belirtti...İlgi ve göstermiş olduğu alakadan dolayı tüm esnaflarımız adına kendisine teşekkür ederiz...